Thursday 17 March 2011

elekter ja vihm

Elekter oli 36h ära. Päris karm. See tähendab seda, et pole sooja vett, ning kella ja arvuti akud on tühjad. Peamisteks põhjusteks olid ilmselt meid ümbritsevad pilved, kust väga palju vihma välja tuli. Vihmasadu algas üleeile öösel, kui sabistas hommikuni välja. Päeval väike paus ja õhtul jälle samamoodi edasi, kusjuures eile oli äike ka.
Vihm muudab siinsed jalasõbralikud saviteed jooksjale mitte kõige mugavamaks, kuna jooksujalatsi alla koguneb suur kiht savi, mis pakib paremini kui sulalumi. Vahest isegi 4-5 cm, mis lõpus sulle vastu selga või pead võib lennata(inertsiga).
Seoses selle öise vihmaga pidime eile tegema oma päevaplaani väikse muudatuse. Vahetasime põhitrenni ja lõdvestava trenni ajad, ühesõnaga tegime staadioni trenni õhtul. Seda kõike selleks, et joosta kuivema staadioni peal(päevajooksul imbus vesi maa sisse).
Staadionil tegime trenni koos Tiidrekuga, muidugi erineva distantsiga lõike, aga koos soojendus ja jooksuharjutused jne... Tema lõpetas pisut enne mind(umbes 10min), ning arvas, et ma peaks pausid lõikude vahel väiksemaks tegema, kuna suur ja kole pilv tuli meie juurde, ning pisut vihma tilkus juba. Tegin kiiresti oma viimased kiired jooksud ära ja kohe hakkasimegi kodupoole liikuma. Alguses rahulikult, sest mina alles taastusin oma viimasest jooksust aga kuna vihmapiisad läksid suuremaks ja neid hakkas üha rohkem tulema lisasime kiirust. Staadionilt koju on 4.5km. Esimesed pool kilomeetrit jooksime mitte väga kiiresti, aga vihma tugevnedes ka tempo tõusis.. Ühesõnaga peale küllalt rasket lõigutrenni tuli kerge 4km-ne tempokas otsa. Padukaga oli päris mõnus kerida, lootsime et välku ei saa...
Täna hommikul olime sõnaotseses mõttes pilves.

Pildid tegi Jekaterina Patjuk!

No comments:

Post a Comment